Kluczem do sukcesu jest mieszanie w garnku naciągnąwszy uprzednio maskę typu słonik. Sztachnąłem się kilkukrotnie oparami octu, 1/5, nie polecam. Ale jak kto lubi, nie mam zamiaru osądzać .
_________________ * W celu uzyskania dalszych informacji uprasza się o ponowne przeczytanie tego postu.
Ponieważ na szajsboxie zaistniało hasło woke culture, pochwalę się, że jestem w awangardzie i dziś usmażyłem (w woku, natiralmą) krewetki z czosnkiem i ziołami, w ostatniej fazie smażenia polane sokiem z cytryny. Złote, a skromne.
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
To samo dzieje się, kiedy jesteś głupi.
(Lemmy)
Tarta porowo*-boczkowa na cieście śmietanowo-serowym. #ożeszkurwajapierdolę jakie to było zajebiście dobre.
W sensie quiche ? bo jeśli tak to znam i również polecam. A w temacie lubię w wersji dla wegetarian quiche z dynią piżmową i gorgonzolą ją również gorąco polecam.
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Same dobre rzeczy mnie spotykają. Przy okazji wyprawy do kina kupiliśmy pierwszą w tym roku gęś. Co ja mówię, gąskę, bo niecałe 4 kilo. Podzieliłem na porcje, całej nie upiekę, bo na nas dwoje nie warto, a na nasz przaśny Halołin czy Dzień Niepodległości gości się nie spodziewam. No i dziś był wytapiany smalec, teraz musi się odstać. A mnie tak przyszła ochota na dalsze porządzenie w kuchni, że przyrządziłem szakszukę. Mniam, a najlepsze jest na koniec wycieranie resztek sosu z patelni pszennym chlebkiem.
I mogę to wszystko wpieprzać bez obawy. Wczoraj ściągnąłem wyniki ostatniego badania krwi - cholesterol mam jak młody bóg. Jak to możliwe przy mojej rozpasanej diecie, pojęcia nie mam, ale uznałem, że trzeba mieć zaufanie do ludzi pracy w białych fartuchach. Kochanie, gdzie schowałaś ten kawałek boczku?
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
(Lemmy)
Odjebałem 150 pierogów z mięsem, kapustą i grzybami.
Mam nadzieję że były porządne, kwadratowe
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
szklanki ludzie potrafią zjeść, to słoik też
Jest taki piłkarz, teraz już chyba ex, Wasilewski. Na boisku i poza nim miał opinię zakapiora. Grał w Leicester pod koniec kariery i do dziś tam wspominają jak w pubie Wasyl zeżarł szklankę
Jamie Vardy o tym opowiadał niedawno w wywiadzie dla tv.
(Lemmy)
Szklanki? Słoiki? Michel Lotito w trakcie kariery wpieprzył 18 rowerów, 15 wózków sklepowych, 7 telewizorów, 6 żyrandoli, trzy łóżka (w tym jedno wodne), parę nart, komputer, trumnę, 500 metrów łańcucha i Cessnę 150. Trzeba żyć marzeniami
_________________ * W celu uzyskania dalszych informacji uprasza się o ponowne przeczytanie tego postu.
więcej takich i problem zaśmiecenia planety możemy odhaczyć
Niestety, zapominasz o procesie wydalniczym...
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum