Mnie się podobają, ale czym się różnią między sobą? o.o
Pewno kolorem ramek Wybieram tą drugą - złoto-czerwoną
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
to macie jeszcze większe - do ewentualnego druku
(miniatura, kliknijcie dla pełnej rozdzielczości)
co powiecie ?
Ciągle to wariacje z materiałów Dhu, może ktos by cos innego podsunął ? albo z wcześniejszych propozycji porobić ? tylko musielibyście to w wyższej rozdziałce podesłać, i najlepiej z warstwami itd .
ale... ja bym odrobinkę odsunęła napis od ramki, tak żeby się nie dotykały i żeby książeczka też weszła cała, a nie tak jak jest teraz, poucinana z każdej strony po trochę
_________________ W moim świecie wszyscy są kucykami, jedzą tęczę i kupkają motylkami.
to będzie niewielkie po wydruku - mniej więcej takie jak wygląda na ekranie miniatura - adres internetowy naciapcia tam za bardzo, a Google dają adres na 1 miejscu
Tło ma taki kontrast specjalnie, bez tego napis jest mało widoczny, wiecie co - wystawię PSD - pobawcie się tym, może coś Twórczego wyjdzie
no dobra moi drodzy - bo czas nagli, Toudi struga kołki na głowach, czy ktoś wymyślił coś fajnego albo podrasował to co wypichciłem ?
Założenia są takie - ładny banner, do druku, ekranowo 120x120 px, w drukarni pewnie odpowiednik tylko w 300dpi
na bannerku do drukarni może być adres strony - ale imo będzie naciapciany na kawałku 3x3 cm (bo taki gdzieś mniej więcej będzie ? - poprawcie mnie - ILE TO BĘDZIE MIAŁO mm x mm na WYDRUKU ??? - PYTANIE DO GRAFIKÓW)
Uprzejmie donoszę, że to jest 42,33x 42,33 mm lub 10,00 x 10,00 cycera (jedyna jednostka,która mi się kojarzy w wydrukiem).
Grafika jest co najmniej porządna, rzekłabym również, że gustowna, ale nie wiem, jak Wy tam byście chcieli wcisnąć adres .
Witam.
Informuję - w zeszłym roku na plakacie logotypy miały mniej więcej cal kwadratowy, czyli 2,5 na 2,5 cm; kolor.
W informatorze podobnie, lecz cz-b.
Druk obu 300 dpi, czyli de facto potrzebujemy logo wielkości 300x300 pixeli - prosimy o większe na wszelki wypadek.
Jak ustalicie ostateczną wersję logo, podeślijcie proszę na adres 2008@pyrkon.pl
BTW, mi się podoba ostatnie
Pozdrawiam,
Paweł "Paszko" Matuszak, koordynator Pyrkonu 20008
Obrazek 2,5x2,5, 300 dpi, wykonany pierwotnie w kolorystyce CMYK. Tu jest w RGB i absolutnie się do druku nie nadaje, ale przy zapisie w CMYKu się po prostu nie wyświetli
2,5x2,5, 300 dpi, kolorystyka czarno biała.
_________________ Pitbull- morderca miejsca w łóżku i Twoich kanapek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum