bardzo fajne, a te promyczki dokładałeś czy były?, bo bez nich mogłoby być bardziej mrocznie
dokładałem, bo inaczej byłoby w ogóle nie mrocznie, bo to jest zdjęcie robione w warunkach dziennych i na dodatek trochę kiepsko oświetlone, więc promyczki robią za "maskowanie"
makatka napisał/a:
Mnie siem nie podoba. Za bardzo oczojebne.
da się zrobić wersję bardziej "czarnobiałą" (jeśli oto Ci chodzi), albo ciemniejszą Że tak powiem jestem otwarty na sugestie typu:
- zmień czcionkę na grubszą, gotycką, bla bla
- dodaj w tle ze dwie gołe panienki
Za dużo tej czerwieni (nie chodzi o kolor, tylko o to, że powierzchnia tego jest zbyt wielka i taka... pusta. No dobra, coś tam jest, ale bardzo słabo widoczne).
Zmień czcionkę. Niekoniecznie na gotycką. ;P I żeby oba wyrazy były jedną napisane.
_________________ Nie mów kobiecie, że jest piękna. Powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą ci się wszystkie drzwi.
Jules Renard
miejsce fajne tylko te oświetlenie jakoś mi nie pasuje , a jakby obciąć górę z oknami i zrobić niższy baner bez tych promieni no i trochę 'postarzeć', zrobić z tego starą fotografię - jakieś złamania, rysy, sepia, co sądzisz ?
a jakby obciąć górę z oknami i zrobić niższy baner bez tych promieni no i trochę 'postarzeć', zrobić z tego starą fotografię - jakieś złamania, rysy, sepia, co sądzisz ?
posiedzę i pokombinuję... w sumie nie zgorsza koncepcja
Elektra napisał/a:
Zmień czcionkę. Niekoniecznie na gotycką. ;P I żeby oba wyrazy były jedną napisane.
_________________ "Jaka jest lepsza nagroda niż ta, kiedy unosimy broń nad pokonanym wrogiem, którym pogardzamy, a potem ją opuszczamy? O tak, szlachetność to najcenniejsza rzecz na świecie." H. Duncan "Atrament"
Najpierw pytanie techniczne do wreda - musi być jeden baner dla wszystkich stylów czy każdemu można innego wepchnąć w headera?
Jeśli można dopasować grafę do każdego, to proponuję zrobić obrazki dokładnie pod kolorystykę danego stylu. W tej chwili używam subblacka i najchętniej widziałabym właśnie taki złotawy banerek Pierwszy Wulfa jest zbyt czerwony, a drugi zbyt brązowy.
Najpierw pytanie techniczne do wreda - musi być jeden baner dla wszystkich stylów czy każdemu można innego wepchnąć w headera?
Nie wiem jak u nas, ale z tego co wiem nie musi - to jest kwestia ustawienia w plikach odnośników do odpowiednich obrazków
Jak będzie wiadomo czy np taka forma a nie inna się podoba (chodzi mi np o obrazek i jego... oczojebność, czcionki etc) no i najważniejsze (nawet przed formą) jak już będzie nazwa (na razie robię pod lobby biblioteczne), to spróbuję zrobić takie obrazki by pod każdy styl pasowały właśnie kolorystycznie - pod nosebleed będzie czerwono-biała, pod solaris może trochę bardziej kosmiczna etc
Na razie próbuję wyczuć czy trzeba czegoś "żywego" czy "stonowanego" etc Po prostu muszę wiedzieć czy mój pomysł, pasuje do wizji użytkowników.
Ten drugi jest zdecydowanie lepszy. Pierwszy za bardzo dawał po oczach
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Drugie lepsze, ale mimo wszystko nie podoba mi się. Poza tym na początku lepiej same logo a nie cały top. Jak będzie logo, będzie można pomyśleć o topach dla każdego stylu.
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
Nudziłem się aż za bardzo ;p więc takie na odwal się xD
_________________ All the ways you wish you could be, that's me.
I look like you wanna look.
I fuck like you wanna fuck.
I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
O, ta grafa mi się podoba :D Tylko jakoś dziwnie wygląda, jakby ktoś ją w poziomie rozciągnął
Bo tak było a ja jestem leniwy i nie chciało mi się bawić z renderingiem ;p
Bardzo podoba się mi przesłanie tego przekazu. Jednym słowem świetne, po renderingu można od razu zamieszczać jako top forum.
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
dla każdego stylu można wstawić inną grafę ofcoz.
Wulf - 2 projekt dużo lepszy :D - ale imo napis jest zbyt wyeksponowany, zasłania obraz :D, kolorki fajne, mroczne, podeślij mi to zdjęcie oryginalne pls, też się odrobinę pobawię
Oli - te książeczki ciut za rozciągnięte imo - nie ładnie to wygląda
Puste miejsce po prawej jest na nazwę forum.
Oryginalny obraz jest znacznie większy, więc można by z niego też zrobić top dla subBlacka (po zmienieniu palety kolorów na mniej czerwoną, a bardziej złotawą).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum