A ja mam coś takiego, wchodzę w posty nieprzeczytane i tam jest opcja 'Otwórz wszystkie w nowych oknach'. Czy dałoby się tam ustawić: 'Otwórz wszystkie w nowych kartach'? <marzy>
_________________ Nie mów kobiecie, że jest piękna. Powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą ci się wszystkie drzwi.
Jules Renard
ale to tak właśnie działa :D
- wystarczy mieć FireFoxa zainstalowanego
- w jego opcjach ustawić w zakładce Karty: Nowe strony powinny być otwierane: w nowej karcie
Zostawić bo nas spam zje. Nie chesz to nie patrz na licznik
Spam nas zje jeśli na niego pozwolimy. Co ma licznik do spamu? xD skoro range każdy może sobie sam wstawić to nie widze sensu trzymania licznika.
Ktos się masturbuje do liczby w profilu? xD
Mi to w sumie loto koło pióra.
wred napisał/a:
1 raczej bym nie liczyl ;p - co Ci przeszkadza ?
Wrodzone lenistwo niektórych nie pozwoli im wejsć na skrzynkę i kliknąc linka.
_________________ All the ways you wish you could be, that's me.
I look like you wanna look.
I fuck like you wanna fuck.
I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
Wrodzone lenistwo niektórych nie pozwoli im wejsć na skrzynkę i kliknąc linka.
no bez przesady - jak w takim razie można go będzie informować o 675 poprawce do 543 punktu <baczność> Regulaminu </spocznij> ?
Toudisław napisał/a:
Zostawić bo nas spam zje. Nie chesz to nie patrz na licznik
tak po prawdzie co ma spam do licznika ? raczej jak jest licznik to wszyscy gonią, żeby te miliony mieć na liczniku, jak go nie będzie to będzie bardziej lajtowo :D
makatka
1. wywal całość cache przeglądarki, uwierzytelnione sesje i ciastka, ustaw domyślne akceptowanie wszystkich ciastek.
2. Wyłacz i włącz przeglądarkę
3. nie kasuj co chwile uwierzytelnionych sesji (np. przy zamykaniu przeglądarki - sprawdź w opcjach prywatności) - problem jest gdzieś w Twojej przeglądarce.
Licznika nie ma - i bardzo dobrze.
A da się (nie mówię o fizycznej możliwości, bo wiem, że się da, chodzi mi o motywację do zrobienia tego i zwyczajną wolę) do opcji w profilu dodać dodatkowe "pola" do uzupełnienia? Np dla tlena i skype'a? :D
Khm... khm... Ogłoszenia matrymonialne itp, proszę do innego tematu
Maeg jakie matrymonialne ;P ?? ja jestem szczęśliwie żonaty ;P - takoż makatka ;PP - w.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum