Niewiele rzeczy pobudza równie mocno, co porządna awantura.
Czekaj waćpan, skończę sesję, coś się wymyśli. Choćby drugi tom Diuny
Żelki to prawda, dobro i piękno skondensowane w łatwej do przełknięcia formie żelatynowych zwierzątek. Wyobraź sobie świat bez żelków - byłbyś w stanie żyć pośród tego niegościnnego, jałowego pustkowia wiedząc, że znikąd nadzieje?
MORT napisał/a:
Romulus, Tix właśnie cię pobił w redneckowaniu.
Romulus - nie decydujemy o losach świata.
Ł - CHYBA TY
MrSpellu - Rebe, czego nie rozumiesz w zdaniu:
ŻYDOMASONERIA JEST TAJNA, psiakrew?
Tixonie, skoro pierwsza część "Diuny" nie przypadła Ci do gustu, to szkoda zdrowia na kolejne... No, chyba że masz chęć przeczytać tylko po to, aby uzyskać nowe pokłady amunicji do obrzucania się... forumowymi "śnieżkami" z Ł & Co.
Mam następującą propozycję w związku z niezwykle rozbudowanym i wciąż rozbudowującym się tematem: "Seriale gały widziały..." -> Postuluję stworzenie oddzielnych tematów dla poszczególnych tytułów. Spokojnie, nie dla wszystkich, które tylko "przyjdą" do głowy, tylko dla tych, które są oglądane czy na temat których (na)piszemy posty, bo to co jest teraz, to przysłowiowy "groch z kapustą". Braki są ewidentne.
Poza tym, zwracam się z życzeniem, aby następnie dotychczasowe posty/wpisy odnoszące się do konkretnych seriali wybrać z tematu ogólnego i przenieść do świeżo utworzonych jakże brakujących wątków tak, żeby wreszcie był porządek.
Jeśli życzenie zostanie zignorowane czy komuś tam się nie chce tego robić, to czy zwykły użytkownik może wykazać się na tym polu i nie spotkać się z nieprzychylnymi reakcjami ze strony GTW?
Mam następującą propozycję w związku z niezwykle rozbudowanym i wciąż rozbudowującym się tematem: "Seriale gały widziały..." -> Postuluję stworzenie oddzielnych tematów dla poszczególnych tytułów. Spokojnie, nie dla wszystkich, które tylko "przyjdą" do głowy, tylko dla tych, które są oglądane czy na temat których (na)piszemy posty, bo to co jest teraz, to przysłowiowy "groch z kapustą". Braki są ewidentne.
Poza tym, zwracam się z życzeniem, aby następnie dotychczasowe posty/wpisy odnoszące się do konkretnych seriali wybrać z tematu ogólnego i przenieść do świeżo utworzonych jakże brakujących wątków tak, żeby wreszcie był porządek.
Jeśli życzenie zostanie zignorowane czy komuś tam się nie chce tego robić, to czy zwykły użytkownik może wykazać się na tym polu i nie spotkać się z nieprzychylnymi reakcjami ze strony GTW?
Jeśli chodzi o moje zdanie - jako moderatora na tym subforum - możesz zakładać tematy dla poszczególnych seriali. Ile ci się podoba. Sam wybieram tylko takie, które rokują na "długowieczność" forumową. Ale nawet w pewniakach jest cisza po jakimś czasie.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
przepraszam, że tu, ale nie wiem gdzie - napisałam kilka privów i widzę, że są one nie w "wysłane", tylko "Do wysłania" - dlaczego? Jak mam je wysłać??
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
Czy powstanie również indeks autorów również dla fantastyki zagranicznej?
Żelki to prawda, dobro i piękno skondensowane w łatwej do przełknięcia formie żelatynowych zwierzątek. Wyobraź sobie świat bez żelków - byłbyś w stanie żyć pośród tego niegościnnego, jałowego pustkowia wiedząc, że znikąd nadzieje?
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Jeszcze sobie życzę ASXa na forum. Proszę mi to załatwić. W try miga.
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
A ja sobie życzę więcej postów z sensem. Proszę mi to załatwić. Już.
To proszę więcej takich pisać.
Elektra napisał/a:
I jeszcze żeby niektórzy nie zamieszczali samych linków do jakichś artykułów, tylko pisali kilka słów (czy zdań) streszczenia.
A to takie straszne i tak przeszkadza? To nie trzeba linka otwierać.
Elektra napisał/a:
I jeszcze żeby nie robić od razu śmietnika w nowych wątkach (jak np. obecnie w Muzyce klasycznej).
Jak ludzie w wątku gadają, nawet jak ci się to nie podoba co piszą to chyba jednak dobrze, tak?
Elektra napisał/a:
Jak sobie przypomnę więcej, to napiszę.
Już się boję.
Elektra napisał/a:
Aha, i żeby zima się w końcu skończyła.
Patrzę przez okno i widzę że jej nie ma.
dobra, licznik jest wszędzie, poza działami ukrytymi tak jak było ;p
asx w samych grach i quizach ma ponad 1600 postów ;p tak że zasłużenie powraca na pierwsze miejsce w spamliście
a asx wróci , no chyba, że ma ego większe niż Nabu i Galv razem wzięci ;p
Tak w ogóle to patrzę, patrzę i uwierzyć nie mogę. Otworzyłem okno i o dziwo ciepło nawet.
Elektra napisał/a:
Przeszkadza, bo jestem leniwa. I chciałabym nie musieć wchodzić w linka, tylko przeczytać wszystko co najważniejsze w poście.
A to ok, bo lenistwo wg mnie usprawiedliwia wszystko.
Elektra napisał/a:
No właśnie nie. Bo się robi śmietnik. Po co w ogóle podział na wątki, jeśli ludzie gadają na inne tematy?
Bo w takich wątkach zaśmiecanych lepiej się klei rozmowa niż w wydzielonych tematach. Jak się wydzieli to nieraz zdycha. To pewnie też z lenistwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum