Poza sprawami forum i jakimś dowcipem na 1 kwietnia, to wątpię. Sam nie lubię spamu, więc z mojej strony nic wam nie grozi, o ile będę tym trzecim adminem ;-).
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
Da się wyżyć przy 80 x 80 i jak się ma pomysł to ma się niezłego awka. 140 na 140 to naprawdę sporo. Ale decyzja należy do większości, jak się opowiemy za zwiększonymi będą większe.
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
140 x 140 - jak maksymalny rozmiar avków - popieram
Ciągle brak łatwego dostępu do uśmieszków w pudle, oraz możliwości przeglądania historii szałta jak na FiR...
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Przenosiłam posty z księgi zażaleń i nie mam pojęcia co się porobiło, ale twój pierwszy post Akati wyskoczył jakoś w środku tematu... O.o Sorry za ten bałagan
Tak czy inaczej tu jest miejsce na wszystkie wnioski a jak coś nie działa to do księgi zażaleń o.o
Edit: Pościaki ułożyły się chronologicznie ;P Teraz treść postu Akati jest w pierwszym poście Elektry
_________________ Ale to mnie nie wzrusza
W mojej głowie wciąż susza
Bo parasol określa ich byt
Może była zalogowana ale to jakiś bug w skrypcie, niezalogowany nie może nic napisać. sprawdzałem przed chwila na wszystkich działach. Uprawnienia tez sprawdzałem i są ok, goście mogą tylko widzieć i czytać.
Wyrzucić. Dlaczego jakaś osoba ma mieć radochę, że ktoś się nabiera na tą komendę. Czy daje to poczucie wyższości, dowartościowania w momencie, gdy tłumaczy się komuś kto się nabrał...
Wywalić, potem trzeba wysyłać nowym pw za każdym razem gdy ktoś pisze w jakimś temacie 'a dlaczego xxx piszesz do mnie w swoim podpisie?' ; ]
_________________ We care a lot about the army navy air force and marines
We care a lot about the SF, NY and LAPD
We care a lot about you people, about your guns
about the wars you're fighting gee that looks like fun
We care a lot about the Garbage Pail Kids, they never lie
We care a lot about Transformers cause there's more than meets the eye
We care a lot about the little things, the bigger things we top
We care a lot about you people yeah you bet we care a lot.
Może była zalogowana ale to jakiś bug w skrypcie, niezalogowany nie może nic napisać. sprawdzałem przed chwila na wszystkich działach. Uprawnienia tez sprawdzałem i są ok, goście mogą tylko widzieć i czytać.
wred - nie byłam zalogowana Wlazłam na stronę, napisałam posta i wcisnęłam "wyślij" w oczekiwaniu na wyskoczenie okienka "zaloguj". Ku memu zdziwieniu nic nie wyskoczyło, a post sie napisał pod "gość' i nie dał ani zedtytować, ani usunąc
Może jakiś błąd chwilowy (lub mój wczorajszy pech w poczynaniach z netem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum