В русском языке появился новый глагол - «брексит» (брексить, брексил, брексила, брексю и т. п.). Т. е. прощается, но не уходит.
Пример: Василий Петрович выкушал в гостях поллитру, побил посуду, обложил всех хуями, назвал хозяйку толстожопой сукой, но не ушел, а сидит и брексит.
Z tym przykładem to trafnie podsumowali.
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Nie jest to fajny filmik, raczej z nurtu sadistic, nie dla wrażliwych. (Temu nie na shoutbox)
Wypadek motocyklisty w Jarosławiu. Filmik pierwotnie ukazał się na stronie lokalnej gazety.
Facet szczęślie przeżył dzięki przytomnej reakcji niektórych świadków.
Wcześnie na skrzyżowaniu teoretycznie kierowca Smarta wymusił pierwszeństwo
Lepiej na dużym ekranie żeby ogarnąć co tam się stało. Bez głosu.
Nazwij mnie ślepym ale ja nie widzę połączenia pomiędzy zdjęciem drugim a pierwszym, gdzie niby na tym zdjęciu jest ten fragment?
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Na pierwszym zdjęciu widzę sam łeb kota, zaraz pod śniegiem na nawisie/półce skalnej, ale na drugim?!
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Dobra, teraz już widzę jak wiem gdzie patrzeć. Aż nie wiem jak mogłem kociaka wcześniej nie zauważyć
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Tak się zastanawiam jaka jest historia tej instalacji. ..
I po mojemu wygląda to tak (rynienka na rurę w elewacji jest)
1. Wymieniano bruk, pewnie kiedyś był asfalt czy inny beton - automatycznie wymieniono starą skrzynkę, bo raz że była stara a dwa pewnie "wrosla" w starą podłogę.
2. Nie było wizji lokalnej ani zdjęć - więc polecieli standardem i zamówili skrzynkę normalnego wzrostu
3. Na montażu majester zorientował się że coś nie pasi - więc z polską swadą, nie wola specjalistów, tylko robi po swojemu.
Faktycznie miejsca to tam za bardzo nie ma.
choć i tak wydaje mi się że trudniej wsiąść (wpelznac) do Ferrari Testarossa - choć jest szerszy.
Oldtimery tez tam bywają. Oczywiście Mustangi i Vipery + parę innych. wpadnę w likend to se popatrzę. Będzie coś nadzwyczaj atrakcjego to wrzucę. cała Europa tu zjeżdża +Azja. 1000 samochód zakwalifikowanych do wystawy. Kupę firm specjalizowanych w tunnigu/driftu/kosmetyka/nagłośnienie /etc.
Goście biegają, pucują te auta - faceci od figurek przy nich to mięczaki (no offence Spellu). Specjalne zestawy ściereczek, pędzelki - z silnika można jeść.
Wczoraj rano wjeżdża jakiś wypasiony Merc roadster za nim Lamborgini - obie rejestracje RO(mania) - ZED.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum