_________________ All the ways you wish you could be, that's me.
I look like you wanna look.
I fuck like you wanna fuck.
I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
Mi to jakoś nie przeszkadza wybitnie. Szczerze mówiąc wolę taką pustkę zamiast durnych opisów, pełnych jakiegoś silenia się na oryginalność i "pomysłowość" Już bym wolał, żeby nazwy same były jakieś oryginalne i pomysłowe, i wtedy dopiero dodać opis, który ma tylko jedno zadanie - wytłumaczyć o co biega.
Powtórzę się... nie może być tak jak jest, czy każde forum musi mieć opis działu? To takie sztampowe, jakby nazwa nie mówiła wszystkiego o danym dziale.
Powtórzę się... nie może być tak jak jest, czy każde forum musi mieć opis działu? To takie sztampowe, jakby nazwa nie mówiła wszystkiego o danym dziale.
Wiesz Zła mi to nie przeszkadza ale jakoś tak goło, pusto mi to wygląda. Ale ja się pewnie przyzwyczaję.
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
Dhu - wcale nie musi być pstrokate - mogłoby być dopasowane i ujednolicone z kolorystyką stylu, jakieś ładne mini ikony na wspólnym ładnym tle - wcale nie muszą być spore.
mogłoby być dopasowane i ujednolicone z kolorystyką stylu, jakieś ładne mini ikony na wspólnym ładnym tle
Mini ikony? Jakoś tego sobie nie wyobrazam. Jak mała ikonka może zastąpić linijkę tekstu?
Ech, jak dla mnie te obrazki i tak będą za bardzo przyciągały wzrok i zapychały forum... Ładniej byłoby zrobić biblioteczny styl łącznie z przyciskami Odpowiedz itp oraz ikonkami postów nieprzeczytanych. Tyle że to kupa roboty.
Nie mam nic przeciwko ikonkom.
A opisy działów mogę spróbować skrobnąć, niezbyt długie, jakieś doświadczenie w tym mam.
_________________ "Jaka jest lepsza nagroda niż ta, kiedy unosimy broń nad pokonanym wrogiem, którym pogardzamy, a potem ją opuszczamy? O tak, szlachetność to najcenniejsza rzecz na świecie." H. Duncan "Atrament"
300 znaków na dział ni mniej ni więcej, masz 10 minut ;p
no a co myślicie o grafikach ? - mi osobiście podobają się fora z grafikami, bom wzrokowiec i taki dla przykładu BS prezentuje się graficznie o niebo lepiej niż my IMO
300 znaków na dział ni mniej ni więcej, masz 10 minut
No to game over. Na sobotę może być?
wred napisał/a:
no a co myślicie o grafikach ? - mi osobiście podobają się fora z grafikami, bom wzrokowiec i taki dla przykładu BS prezentuje się graficznie o niebo lepiej niż my IMO
Zgadzam się.
Spellsinger napisał/a:
Osobiście podoba mi się tak jak jest.
Dla niezalogowanych IMO Forum wygląda tragicznie. Ciemne, mroczne i nieciekawe. Myślę że to może odstraszać i Forum dawno prosiło się o lepszą szatę graficzną. Jasne że każdy może używać innego stylu i po sprawie. Ale dla kogoś kto wchodzi po raz pierwszy to Forum wygląda smętnie po prostu. A Opisy fajna rzecz
Ciemno mrocznie, to wystarczy inny styl ustawić z defaulta i będziesz mial biało sielsko i anielsko.
Mi surowy bezobrazkowy układ się podoba, ale po dodaniu opisów jakieś grafiki mogą faktycznie nieco urozmacić potop tekstu.
Ciemno mrocznie, to wystarczy inny styl ustawić z defaulta i będziesz mial biało sielsko i anielsko.
Ale pierwsze wrażenie może myć mylne jednak zawsze pozostaje pierwsze. Chodzi mi o osoby pierwszy raz zaglądające na ZB. One muszą się zarejestrować żeby móc zmienić styl
Nieprawda. Osoba niezalogowana też może zmienić styl. W sumie to czym się różni zalogowany od niezalogowanego na Subblacku? Chyba tylko tym, że nie ma avka w prawym górnym rogu. Ale może ja czegoś jeszcze nie widzę.
Może załatwmy najpierw te opisy, a potem zajmujmy się grafikami, obrazkami, innymi stylami itp?
_________________ Nie mów kobiecie, że jest piękna. Powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą ci się wszystkie drzwi.
Jules Renard
NIE. Zawsze uważałam, że BS jest przeładowane, zabałaganione i nie idzie się rozeznać w tym chaosie na stronie głównej. Aż oczy bolą na to patrzeć. Jak dodacie grafiki, to dajcie chociaż stałe nazwy plików, zbanuję je wszystkie z adblocka. :p
Mi tam defaultowa ciemność się podoba. Jest stonowana i elegancka.
ee tam, opowiadasz, ZB ma o wiele większy chaos na stronie głównej. Małe graficzki pomagają wzrokowcom. Jak powstaną (mam nadzieję, że pomożesz je rysować ;p) to się przekonasz
NIE. Zawsze uważałam, że BS jest przeładowane, zabałaganione i nie idzie się rozeznać w tym chaosie na stronie głównej. Aż oczy bolą na to patrzeć. Jak dodacie grafiki, to dajcie chociaż stałe nazwy plików, zbanuję je wszystkie z adblocka. :p
Mi tam defaultowa ciemność się podoba. Jest stonowana i elegancka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum