Spotykam się z Brujką jutro, chciałam wyciągnąć też Deriana, ale niestety akurat musiał zawinąć się do domu
Ale można spotkać się w tygodniu, u mnie odpada czwartek, bo wtedy mam basenik na 20 Ale inne dni jak najbardziej, oczywiście u mnie wchodzi w grę godzina 17, żeby zdążyła dojechać z pracy
To jak będzie? o.o
_________________ Ale to mnie nie wzrusza
W mojej głowie wciąż susza
Bo parasol określa ich byt
Wtorek jak najbardziej mi pasuje, w sumie to każdy oprócz czwartków i weekendów A do 22 trochę czasu jest, bo chyba wtedy masz ostatni autobus z tego co pamiętam.
Edit: a w czwartek naprawdę nie da rady, zaczynam wtedy chodzenia na basenik o.o
O. Wtorek dzisiaj
I tak mam jutro koło, więc muszę trochę postudiować opracowania __-__" Więc nie bardzo miałbym dzisiaj czas.
Czemu nie czwartek? Mi on też bardzo by pasował
_________________ "Od chwili tej do końca świata w ludzkiej będziemy pamięci...
My wybrani, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem..."
"Porzućcie wszelkie nadzieje, Wy którzy tu wchodzicie"
A czy w ogóle jest sens spotykania się w wąskim gronie w najbliższym czasie, skoro mamy spotkać się w większym gronie w tą sobotę
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
My się po prostu zaczniemy integrować już w czwartek. I tak do soboty
Bruja napisał/a:
Metz, po prostu nie idziesz i już
No, to postanowione
My wybrani, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem..."
My się po prostu zaczniemy integrować już w czwartek. I tak do soboty
No tak, teraz rozumiem. Po prostu zmawiacie się na trening przed weekendem
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Bo po pracy idę na wydział prawa, gdzie jest spotkanie z Kaziem Marcinkiewiczem w ramach cyklu "goście gazety wyborczej" To o 19:30 pod pręgierzem? o.o I jak my rozpoznamy Deriana? Może zarzuć chłopie jakąś fotką?
Tylko gdzie to jest: "pod tym nieco większym słupkiem"
Jak mnie rozpoznasz? Prosto Krótkie włosy, spodnie moro, czarny plecak
Tylko gdzie to jest: "pod tym nieco większym słupkiem"
Czytaj pod pręgierzem na rynku głównym
Po powrocie miałem się pochwalić, że osobistym mym sukcesem, było przeżycie spotkania z Brują i Metz.
Chwale się
Poza tym, było bardzo miło i przyjemnie.
Metz została przywitana piwem.. bezpośrednio A Retiarius w ogóle się nie pojawił.
No nie zrobiliśmy.
Po pierwsze nie było aparatu, po drugie zgodnie stwierdziliśmy, że nie było by kogo fotografować
Maeg napisał/a:
I co to za podejmowanie za mnie decyzji kiedy mam przyjechać
Dziewczyny powiedziały kiedy przyjeżdżasz, więc ja to przyjąłem jako fakt
Poza tym, stwierdziliśmy jeszcze, że trzeba siedzieć obok Ciebie przy najbliższym spotkaniu
Właśnie Maguś, musimy się jakoś dogadać, bo ja 8 grudnia mam 18 psiapsióły i będę w Brzegu. Więc musimy jakoś zaczarować Bo jak już będziesz we Wrocławiu, to ja Ci nie przepuszczę
Ps. Czuje się pacnięty przez Bruje od Ciebie
Szczerze powiedziawszy to już to wcześniej z dziewczynami uzgodniliśmy
Maeg napisał/a:
i tak nie uciekniecie przed moim obiektywem xD
Dlatego ja muszę przywieźć swój
Tak, zostałam przywitana piwem A później kelnerka prawie wylała na mnie moje mojito, wszyscy coś bardzo chcieli wylewać na mnie różnej maści trunki
Spotkanko upłynęło w bardzo miłej atmosferze, trochę innych poobgadywaliśmy, ale tylko tak troszeczkę. W sobotę trzeba będzie to nadrobić Generalnie strasznie szybko upłynął mi czas tego spotkanka, a później trzeba było lecieć żeby Brujka zdążyła na ostatni autobus do Oleśnicy.
Magiel napisał/a:
Kurde gdyby nie zajęcia Metz w sobotę zrobilibyśmy sobie dłuuugą piątkową noc.
A Metz zasnęłaby w trakcie
Może ja też wezmę aparat na kolejne spotkanko? Pożyczę od Złej, jak się zgodzi
Dobra, jest jeszcze trochę czasu, ale już dam info. Jak część może wie 7.12. przyjeżdża Magiel i spotykamy się, to chyba oczywiste o.o Na pewno będą wspomniany Magiel, Brujka, Derian i niejaka Metzli (ktoś ją zna w ogóle? ). Zapraszam innych miejscowych - Dabliu, Ret Dżef niech potrenuje swoje woły
Edit: <wali się czymś ciężkim po łepetynie> Jak mogłam zapomnieć? O.O Mad też ma się pojawić. I niech się lepiej nie wykręca tylko już zacznie trenować pozytywne myślenie, żeby wyjazd do Wrocka wypalił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum