Tańsze niż 40k. Starter który daje ci 4 tytany i wszystkie akcesoria to 3 stówy, warlord Titan kosztuje 200. Za 500 zł masz pełnoprawna maniple na duże punkty. Reszta to fanaberia.
_________________ HELBRUT TO JEST KRÓL STOŁU TAK JAK HELDREJK TO KRÓL POWIETRZA!
Całkiem rześkie te spejs dorfy, odczuwam pociąg. Noaleprzesz nie zainwestuję w kolejną armię, c'nie? C'nie?
Angron, as in, demoniczny prymarcha na poziomie Magnusa i Mortka? Stanowczo protestuję, wszyscy obecnie aktywni chaośniczy prymarchowie zaczynają się na M, więc następny w kolejce do aktywacji powinien być Manus Ferrus z przyszytym łbem Eidolona, o.
I Lenin Russ.
_________________ * W celu uzyskania dalszych informacji uprasza się o ponowne przeczytanie tego postu.
Czy możliwe jest to, że farbki akrylowe nie chcą zejść z figurek mimo zastosowania izopropanolu lub zmywacza?
I co z Denaturatem lub płynem hamulcowym?
Jest to teoretycznie możliwe, aczkolwiek dziwne. Bo o ile izopropanol faktycznie potrzebuje trochę czasu by sie wgryźć w farbę (dlatego najchętniej wlewałem go do myjki ultradźwiękowej i figurki kąpałem tak przez kilka minut - IMO najskuteczniejsza metoda na większe ilości figurek), to już zmywacz wamodu powinien iść jak przecinak. Może figurki były jakimś nitrocelulozowym lakierem werniksowane? Może były kąpane w emaliowej bejcy?
AM napisał/a:
I co z Denaturatem lub płynem hamulcowym?
Jeżeli izoprapanol nie dał rady to denaturat też raczej nie poradzi. Możesz spróbować.
Płyn hamulcowy kategorycznie odradzam. Podobnie jak kreta i inne podobne wynalazki. Toksyczne ścierwo, którym można sobie lub środowisku zrobić kuku. No chyba, że płyn hamulcowy grzecznie odniesiesz do punktu utylizacji i nie puścisz go w zlew, prawda?
Fidel-F2 napisał/a:
Spróbuj Borygo.
Po Borygo się nie rzygo. Płyn do spryskiwaczy jeżeli już, oczywiście ten nie na metanolu
Na przyszłość, jeżeli szukasz podobnej wiedzy, to na facebooku jest grupa Bejcą i Pędzlem. Grupa którą założyłem i adminowałem nią przez lata zanim przeszedłem na modelarską emeryturę. Jak tam Ci nie pomogą, to nie wiem gdzie.
O jeszcze używają zrobionego przeze mnie zdjęcia w tle. Miłe
Na przyszłość, jeżeli szukasz podobnej wiedzy, to na facebooku jest grupa Bejcą i Pędzlem. Grupa którą założyłem i adminowałem nią przez lata zanim przeszedłem na modelarską emeryturę. Jak tam Ci nie pomogą, to nie wiem gdzie.
O jeszcze używają zrobionego przeze mnie zdjęcia w tle. Miłe
Gdybyście jechali na jaki turniej, to mogę wziąć udział jako niezależny obserwator/fotoreporter z ramienia OSDW - Organizacji Sprawiedliwej Dystrybucji Wpierdolu
Na zagraniczne wojaże nie będzie mnie stać. Za tydzień rozpoczynam urlop wychowawczy i do października będę na utrzymaniu małżonki. Także warszawska praga odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum