Samobóje nie piszą listów i nie dzwonią po szwagra, żeby ratował. Teatrzyk nie samobój. Zresztą juz leją na necie, że do tego samobója zatrudnili sasina xd
Tak tylko na marginesie.
Samobójcy jak najbardziej piszą listy pożegnalne i czasami również dzwonią do kogoś "już w trakcie". To tak, żebyście się kiedyś w życiu nie zdziwili.
Czy teraz jest teatrzyk - nie oceniam.
_________________ Załączam różne wyrazy i pozdrawiam
Goldsun
przed meczem Akademii Piłkarskiej Talent z ŁKS-em Łomża do autobusu z dziećmi z Łomży z rocznika 2008 wtargnął jeden z kiboli ubrany w barwy Jagiellonii, który wykrzykiwał, że "mają wyp*****lać i nie mają prawa wyjść w barwach z autokaru". Reakcja ochrony miała ograniczyć się do sugestii, by piłkarze zdjęli klubową odzież.
(podkr. moje)
A teraz wszyscy zamiast dołożyć starań, żeby zamknąć bandytę/-ów w pierdlu i postawić tamę patologii, przerzucają się odpowiedzialnością za to, kto wyznaczył mecz drużyn dziecięcych w godzinach zbliżonych do meczu ekstraklapy. Tak jakby problemem była zbieżność terminów, a nie zachowanie neandertala z Jagi.
Kwintesencja działania TVPis i samego PISu.
TVPis pokazuje w TV fragmenty filmu Holland, pochodzące ze spiraconej kopii tego filmu. ;-)
Nie jest to pierwszy raz, kiedy PIS i TVPis pokazują, że prawa innych mają głęboko, zwłaszcza prawa autorskie (chyba najczęściej przez nich łamane, na równi z RODO), ale jednak ten przypadek, biorąc pod uwagę, że sami rozkręcają temu filmowi reklamę - bawi mnie jakoś wybitnie.
W sumie to bym się zastanowił na miejscu Holland i prawników, czy faktycznie ich za to ścigać. Bo przecież oni ewidentnie nakręcają widownię dla tego filmu, więc znowu piractwo może mieć niezamierzone ale pozytywne skutki. ;-)
Goldsun
Zdumiewające! Nic bym o tym nie wiedział gdybyś tu nie napisał, promujesz ich czy co?
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Zdumiewające! Nic bym o tym nie wiedział gdybyś tu nie napisał, promujesz ich czy co?
jaja se robicie
w czasie tzw. "ewentu" net jest zasypany informacjami z niego, a gazeta.pl sparaliżowana.
Coś tam się odrobinkę, ale taką tyci tyci interesowałem MMA/K1 - czasy Fedora E, czy Semmego Sch. ("moja ekipa" brała udział w pokazach przed pierwszym K1 chyba w Polska) jednak kierunek jaki obrał obecnie "ten sport" wbudza coś wincej niż niesmak, bliże temu jakiejś japońskiej dramie.
Trojan, Ty żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Gdyby nie Ty, nigdy bym się o tym dziadostwie nie dowiedział. I weź trochę się zastanów zanim następnym razem wrzucisz taka informację. Zdjęcie psa srającego na trawniku to news ciekawszy i o większej wartości.
Trojan, Ty żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Gdyby nie Ty, nigdy bym się o tym dziadostwie nie dowiedział. I weź trochę się zastanów zanim następnym razem wrzucisz taka informację. Zdjęcie psa srającego na trawniku to news ciekawszy i o większej wartości.
nie Fidelito, to ty żyjesz w jakieś abstrakcyjnej rzeczywistości
Cytat:
Ostatnia gala Fame MMA odbyła się 20 listopada 2021 roku w trójmiejskiej Ergo Arenie i okazała się być rekordową pod względem liczby sprzedanych PPV. Fani zakupili aż 524 000 licencji! Nawet przy bardzo ostrożnych założeniach, można przyjąć, że galę obejrzało ponad 3 miliony kibiców
to dane z '21
a grzyb rośnie, postają kolejne freakowe dywizje.
za niedługo jak będziesz chciał somsiadowi w dziub dać to tylko na gali..
przecie to jest tylko o krok przed takimi obrazami jak Wielki Marsz, Uciekinier czy te filmy samochodowe there can be only one
nie Fidelito, to ty żyjesz w jakieś abstrakcyjnej rzeczywistości
Cytat:
Ostatnia gala Fame MMA odbyła się 20 listopada 2021 roku w trójmiejskiej Ergo Arenie i okazała się być rekordową pod względem liczby sprzedanych PPV. Fani zakupili aż 524 000 licencji! Nawet przy bardzo ostrożnych założeniach, można przyjąć, że galę obejrzało ponad 3 miliony kibiców
to dane z '21
a grzyb rośnie, postają kolejne freakowe dywizje.
za niedługo jak będziesz chciał somsiadowi w dziub dać to tylko na gali..
przecie to jest tylko o krok przed takimi obrazami jak Wielki Marsz, Uciekinier czy te filmy samochodowe there can be only one
Jakoś dla mnie te wszystkie gale napierdalanek, to są raczej jak hamerykańskie wrestlingi.
Więc te Uciekiniery i Wielkie marsze nie dzieją się teraz, tylko już od dawna. Produkt medialny, szoł, gwiazdy, PR, olbrzymia wydmuszka skierowana do niskich instynktów.
A to, że tylu ludzi na to patrzy ... przecież masz dowody na to, że ludzie co do zasady wybierają rozrywki proste, co najwyżej z dużą ilością wyzwalanych emocji - w którymś wątku wyżej - o tym jakie książki się sprzedają, a jakie nie. Więc nihil novi sub sole.
Goldsun
gdybyś chodził na festiwale piwa to byś wiedział ...
Ja powiedzmy co roku bywam na festiwalu piwa na Legii i w życiu o piwie waginalnym nie słyszałem i wątpię żebym usłyszał kiedykolwiek. Swoją drogą 90% tych piw kraftowych to niepijalne wynalazki, mam wrażenie że ta cała moda powstała tylko po to żeby sobie kilku panów i pań mogło uprawiać hobby za które ktoś im płaci.
A co do tych freak fightów to Fidel ma absolutną rację gdyby nie ty to bym żył w błogiej nieświadomości że takie debilne rzeczy mają takie wzięcie. To że coś takiego istnieje gdzieś tam na obrzeżu świadomości wiem, ale to jak z ostatnią aferą na youtubie jest zamieszanie jakieś typki spadły z rowerka ale kim oni są jaki content tworzą nie mam pojęcia dla mnie takie same randomy jak Czesiu na przystanku autobusowym.
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum