Mam pytanie - w jaki sposób stałem się założycielem tego tematu skoro go nie zakładałem ?
I, pytanie zapewne powiązane z poprzednim co jeszcze popsuł Spell ? Bo jak rozumiem znikające (na szczęście nie bezpowrotnie, bo na szczęście mamy Wreda) tematy to wynik jego niekompetencji i niezrównoważenia w moderowaniu. Na szczęście (znowu) mamy to już z głowy, bo jak widać nie tylko ja, nie tylko inni użytkownicy, ale także nareszcie Administracja poznała się na nim.
Mam pytanie - w jaki sposób stałem się założycielem tego tematu skoro go nie zakładałem ?
Widocznie napisałeś pierwszego posta, a pewnie ktoś podzielił cały temat, starsze posty z tego tematu są w archiwum, a od Twojego zaczął się nowy. Proste.
_________________ "Życie... nienawidź je lub ignoruj, polubić się go nie da."
Marvin
Panie Max Werner, ponosi pana, życzę sobie w tej księdzę życzeń, żeby pan przestał.
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Ale tak na serio, to by była super sprawa, ja już wcześniej o tym myślałem, tylko, pomyślałem, że filmiki pewno będą obciążały for i się Wred nie zgodzi. Ale jeśli dałoby radę to świetnie, trzeba iść z duchem czasu, nie ?
Pytanie, czy forum wytrzyma takie obciążenia? Nie lepiej zostawić po staremu, czyli zamieszczać linki? Czy zwolennikom novum robi to dużą różnicę? <nie czepiać się, to zwykłe pytanie>
Wszystkie te serwisy (według szacunków około 30 tysięcy), zarówno giganci jak np. Onet.pl czy Wp.pl, jak i niszowe strony – o ile ich właściciele zarejestrowali działalność gospodarczą – będą się teraz musiały rejestrować w Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji. KRRiT może rejestracji odmówić, może też dany serwis z rejestru wykreślić. Jeśli jego właściciel dalej będzie udostępniał materiały filmowe, Rada może go ukarać grzywną rzędu 10 proc. rocznego przychodu. Ponadto zarejestrowane w ustawie serwisy będą miały obowiązek promować audycje przygotowane w Europie.
A głosowanie już w środę!
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Tak czy siak nie dotyczy to YT ;p bo YT nie nadaje z Polski, a co do obciążenia to forum dla użytkownika końcowego może trochę zwalniać w tematach z filmami - bo te wszystkie obrazki statyczne i flashe muszą się doczytać do jego kompa, ale nie powinno mieć to wpływu na innych.
Tak czy siak nie dotyczy to YT ;p bo YT nie nadaje z Polski, a co do obciążenia to forum dla użytkownika końcowego może trochę zwalniać w tematach z filmami - bo te wszystkie obrazki statyczne i flashe muszą się doczytać do jego kompa, ale nie powinno mieć to wpływu na innych.
Po za tymi przypadkami (a będzie ich nie mało) które wyświetla komunikat że można je obejrzeć tylko na YT.
Ale pomysł popieram i nawet sam swego czasu to postulowałem (jako przykład daje forum.gamikaze.pl)
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
A ja mam pytanie jak by to wyglądało, bo się nie znam, kiedy użyszkodnik wrzuca dajmy na to 3 linki YT - czy zaczną otwierać się wszystkie filmiki na raz czy jeden a reszta 'pauzuje'?
Jakby się miały wszystkie linki otwierać na raz to przecież cholery można dostać O.O
jakoś tak średnio jestem do tego przekonana, choć specjalnie oponować nie będę Dla słabszych komputerów (dobrze że juz takiego nie mam) to podcinanie żył o.o
_________________ ***Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone***
Kiedy człowiek umiera, dusza jego przez trzy dni siedzi u wezgłowia śmiertelnego łoża i stara się zwracać plecami do ognia.
Po trzech dniach pojawiają się aniołowie i prowadzą duszę nad most Czinwat... TanBlog
Przecież to będzie działać jak na FB, czyli odpalasz film jesli chcesz, do tego momentu będą same "statyczne okienka". Film sam nie wystartuje. I nie chodzi tu o słabsze komputery tylko internet, wolny czy szybki. Racje mam ?
Mhm, dzięki ^^
To w takim razie nawet wygodniej, rzeczywiście ^^
_________________ ***Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone***
Kiedy człowiek umiera, dusza jego przez trzy dni siedzi u wezgłowia śmiertelnego łoża i stara się zwracać plecami do ognia.
Po trzech dniach pojawiają się aniołowie i prowadzą duszę nad most Czinwat... TanBlog
Mała uwaga. Dobrze by było gdyby video nie pokazywało się przy cytowaniu (niech to wtedy będzie zwykły link)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum