Wysłany: 2010-04-20, 18:19 Kulinarne spotkania, czyli moc chlania
MrSpellu czy mogę kiedyś wpaść do ciebie na jakąś twoją potrawę? Mógłbym forumowiczom potwierdzić twój kunszt kulinarny, tudzież obnażyć jego brak.
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Potwierdzam, Spell bardzo dobrze polewa wódkę A poważnie to ogórkowa była zajebista
Swoją drogą to powtórka takiej imprezki byłaby miodna, ale skład ten sam - Pogotowie i Grzejnik obowiązkowo! Może na pogotowiu...
Ja ostatnio zrobiłem schabowe na słodko, marynowane jedną dobę w oleju, occie i miodzie. Rodzina nie była zachwycona, nie wiem dlaczego... Miód i schab, dobre z dobrym nie może być złe...
MrSpellu napisał/a:
Za późno. Mag, Metzli, Jander i Batou są w stanie już potwierdzić (lub zaprzeczyć ) Bo uraczyłem ich gulaszem, oraz poinstruowałem jak zrobić ogórkową
I rozumiem że już Spellu mnie żarciem nie poczęstuje? To skandal!
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Negocjuj A przy okazji może i inni na tym skorzystają
Założymy komitet i zrobimy demonstrację z hasłem na transparencie: Spellu dawaj mięso i ogórkową?
OK. Poczekamy (bo i ja mam ochotę coraz większą na specjały przeróżne, mniam, mniam ), aż zrobisz remont i dopiero wtedy.
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum