Na prośbę Metz robię ankietę, czas trwania dwa tygodnie, głos oddany a ankiecie poparty postem (nie musi być uzasadnienia, ma to zapobiec ściąganiu nowych, czy nieaktywnych użytkowników w celu przechylenia szali zwycięstwa).
Ankieta kończy się: 9 czerwca o godz. 13.40
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Chyba nie wszyscy zrozumieli, głos ważny to głos podparty postem (na końcu podliczymy i sprawdzimy, głos nie podparty postem = głos nie ważny). Tylko w kwestii organizacyjnej.
_________________ "Czytam, bo inaczej kurczy mi się dusza"
— Wit Szostak Bistro Californium
Projekt Dhu...
Ale zostawcie Kiki'ego na przyszłość. Może się jeszcze do czegoś przyda ten nasz smakowity kąsek
_________________ Życie to dziwka, czytasz za mało, a potem umierasz [Stary Ork]
Zaginiona to zamknięte środowisko, coś jak oddział zamknięty krążący wokół Czarnej Dziury Szaleństwa, najlepiej nie zwracać uwagi na sens bo on tu rzadko występuje [utrivv]
"Finezja perfidii rozumowania ściga się w nich z cyniczną sofistyką" [prof. Waltoś o działaniach PiS dot. wymiaru sprawiedliwości]
_________________ "Nie tak to trudno zostać filozofem, jak waszmość pan rozumiesz: chwal tylko, co drudzy ganią, myśl jak chcesz, byleby osobliwie,
kiedy niekiedy z religii zażartuj, decyduj śmiele a gadaj głośno; przyrzekam, iż ujdziesz wkrótce za wiellkiego filozofa..."
"Mikołaja Doświadczyńskiego przypadki" Ignacy Krasicki
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
_________________ We care a lot about the army navy air force and marines
We care a lot about the SF, NY and LAPD
We care a lot about you people, about your guns
about the wars you're fighting gee that looks like fun
We care a lot about the Garbage Pail Kids, they never lie
We care a lot about Transformers cause there's more than meets the eye
We care a lot about the little things, the bigger things we top
We care a lot about you people yeah you bet we care a lot.
Zagłosowałam na napis by Dhu
Ale popieram Jachu by Kiki nie zaginęła :mtgreen:
_________________ ***Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone***
Kiedy człowiek umiera, dusza jego przez trzy dni siedzi u wezgłowia śmiertelnego łoża i stara się zwracać plecami do ognia.
Po trzech dniach pojawiają się aniołowie i prowadzą duszę nad most Czinwat... TanBlog
Co prawda Kiki źle mi się nie kojarzy, ale przekonały mnie głosy mówiące o gównianym skojarzeniu. Napis jest neutralny, do tego estetyczny, zatem zdobywa mój głos.
Naprawdę, nie należy ufać apostołom prawdy. Naprawdę kłamcę zdradza podkreślanie prawdy, jak tchórza zdradza podkreślanie waleczności. Naprawdę wszelkie podkreślanie jest formą skrywania albo oszustwa. Formą narcyzmu. Formą kiczu.
"Oszust", Javier Cercas
Veni, vidi i zagłosowałem - na napis. W ostatecznym teście między estetyką a unikalnością, przeważyło to jak zmniejszyłem kiki i napis do wielkości w jakich by występowały na okładce. W przypadku kiki - 'gówno' widać ^^ napis jest nieczytelny a to chyba przede wszystkim chodzi o to by wiadomo było kto jest patronatem a nie potrzeba było by tego z lupą sprawdzać.
Spokojna Twoja rozczochrana Łak, zarząd ma wgląd w to kto oddaje głos na jaką opcję i ewentualne przyznanie ważności tylko głosom osób z wartością licznika postów/stażu większą od okreslonej leży już w ich kompetencjach.
_________________ Well I live with snakes and lizards
and other things that go bump in the night
'Cuz to me everyday is Halloween http://kotspinaksiazce.blogspot.com/
_________________ Zapraszam na bloga - http://wirtokracja.blogspot.com/ I zawsze tak wypadnie, że ten, kto ci nie jest przyjacielem, żądać będzie od ciebie neutralności, a ten kto ci jest przyjacielem, żądać będzie otwartego wystąpienia z bronią. - N. Machiavelli
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum