Npisz później jak się sprawdza, też za chwile będę szukał nowego telefonu
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Wcześniej miałem Mi 6 i bardzo mi pasował, trzy dni temu rozjebałem go, przypadkiem, w drobny mak, żona od kilku lat ma Poco F1 i jest bardzo zadowolona zwłaszcza z eleganckich zdjęć. Myślę, że F3 też nie zawiedzie.
Jako że telefony mnie zwisają, więc się nieszczególnie w nich orientuje.
Dałem się namówić na Hujałeja jakiegos 2021. Ogólnie wydaje się spoko, a jednym ALE.
Nie współpracuje kurła z google - w tym przede wszystkim z apkami googleplay (czyli podstawa na androna)
Huja ma swoją AppGallery - ale mało tam jeszcze jest. Np. nie ma jeszcze apki bankowej pekao (sa na etapie wdrażania).
Produktu chińskiej firmy to ja już postaram się świadomie nie kupować. Listek figowy? Może i tak, ale ekspansji tego autorytaryzmu dłużej wprost firmować nie będę.
Po półtora roku używania Iphone'a kupiłem sobie znowu Samsunga.
Czuję się jakbym wrócił do domu.
Smartfon Apple nie był zły, jednak te cholerne ograniczenie w końcu mnie ostatecznie wnerwiły.
Nareszcie jestem wolny.
Takie tam, różne, różniaste pierdołki utrudniające życie.
Nie mówię że Iphony są zĺe, po prostu do mojego stylu korzystania , telefonu bardziej pasuje Samsung.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum