Jedna z najsłynniejszych rzeźb. Przez jednych nazywana "pięknem świadczącym", przez drugich "maszkarą bez ręki" Którzy mają rację? Czy aby na pewno Wenus z Milo jest taka idealna?
Jakie jest wasze zdanie?
_________________ Życie to dziwka, czytasz za mało, a potem umierasz [Stary Ork]
Zaginiona to zamknięte środowisko, coś jak oddział zamknięty krążący wokół Czarnej Dziury Szaleństwa, najlepiej nie zwracać uwagi na sens bo on tu rzadko występuje [utrivv]
"Finezja perfidii rozumowania ściga się w nich z cyniczną sofistyką" [prof. Waltoś o działaniach PiS dot. wymiaru sprawiedliwości]
Mnie się podoba, chociaż czytałam opinie na różnych forach że jest... gruba
Ehh, co wszechobecny Photoshop robi z ludźmi
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
Może troszkę za mały biust jak na taką sylwetkę, poza tym i twarz i fryzura to "całkiem nie moja bajka". Z antycznymi Grekami chyba bym się bo do wzorów nie zgodził, no chyba, że chodziłoby o Davida czy Kolosa z Rodos jakim był przedstawiany, to tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum