No nie wiem. Serial mnie męczy tym, że nic z niego nie wynika, a wszystko co interesujące już się wydarzyło w fabularnej przeszłości. Cała fabuła 3 sezonu ma się zasadzać na wyjaśnieniu, jak doszło do zamknięcia ludzi w silosach? Wow, jak bardzo nie jestem pod wrażeniem.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
Nie wiem, o co wam chodzi, jak dla mnie 2 sezon był ciekawszy niż 1 i trzeciego też jestem ciekawa.
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
wg. mnie ciekawa historia, dobrze prowadzona - wyjście na świat, tylko pomaga.
Czekam na rozwiniecie - dlaczego. Tym bardziej że już w trzecim sezonie.
Mam nadzieję, że albo zrobią to krótkie, jako serial limitowany, albo mają na dłuższą treść lepszy pomysł, niż na 2 ostatnie sezony Chłopaków, ze szczególnym uwzględnieniem piątego.
Patrząc na ten trailer i biorąc pod uwagę to co pamiętam z książek... to odchodzą od materiału źródłowego bo nie pamiętam problemów z pamięcią (u głównej bohaterki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum