Zajrzałem mu w e-bebechy i ma tam aplikację startową. W tej aplikacji jest coś o nazwie VHD Formatter. Mam w to kliknąć? I czy jak kliknę to mi pokasuje to co już wgrałem?
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
To samo dzieje się, kiedy jesteś głupi.
(Lemmy)
I od czasu dyskietek nic się nie zmieniło klikasz prawym przyciskiem myszki na dysk, w menu wyskakuje min. opcja Formatuj, dalej postępujesz według poleceń komputera.
Zainstalowałem sobie na laptopie Netflixa, z tego co widzę jest to aplikacja oparta na Edge'u. Nie widzę nigdzie opcji pobrania ani odcinków ani całego sezonu serialu. Ten typ tak ma, czy to po prostu starcza ślepota?
Która aplikacja odpowiada za funkcjonowanie klawiatury tekstowej w telefonie? Bo całkiem mi ją wykasowało i nie mogę ogarnąć jak ją przywrócić (motorola, android).
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
(Lemmy)
Pytanie do mądrych o tego gościa z kanału Przydatne Rzeczy. Publikuje dużo filmików z takimi poradami na pierwszy rzut oka sensownymi, bo kto nie chciałby z fona czy lapka usunąć szpiegujących aplikacji czy usprawnić jego działania. To jakiś ściemniacz, ruski agent, czy może warto go posłuchać?
(Lemmy)
Nie ufam takim mądralom bo tu już o krok od spisków i aluminiowych czapeczek
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Diablo 2: R - mój pierwszy raz z paladynem i problem: z lewej strony ustawiłem FOH-a pod F1, po prawej mam włączone Przekonanie pod F8, zaś nie da się strzelać FOH-em mając odpaloną aurę... Wychodzi na to, że jedno albo drugie, bo FOH działa mi tylko z prawej strony postaci, a więc tam, gdzie są też aury. Co robię nie tak?
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
A to nie są jakieś skille nawzajem się wykluczające? Z innymi aurami próbowałeś bo chyba ma kilka? Jak jest jakiś tooltip to powinny być takie rzeczy opisane. I sorry za niepamięć, ale jak rozumiem z lewe strony znaczy leftclick myszki? Jeszcze możesz w keybindings spróbować zmienić przypisania.
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Lewa strona postaci, a nie myszki, przy podporządkowywaniu skilli pod klawisze. Paladyn ma po lewej stronie skille do walki, zaś po prawej aury i... skille do walki. Po lewej da się podporządkować od F1 do F8 i tak samo po prawej stronie. Sęk w tym, że gdy aurę mam załączoną (obojętnie którą), nie da się użyć czaru, póki nie podporządkuję klawisza po prawej stronie, czyli tam, gdzie są aury i koło się zamyka.
Próbowałem też np. z Wigorem czy Odkupieniem. Dupa blada. Z drzewka umiejętności paladyn może mieć włączoną tylko jedną aurę. U mnie działa tylko: czar albo aura (jak dziwnie by to nie zabrzmiało).
Ok spojrzałem na jakiś filmik . to wygląda tak że te bindy f1-f8 masz po prawej stronie i to są aktywne skille/spelle a po lewej masz tylko melee. Przynajmniej do któregoś momentu, bo switchuje skille tylko te po prawej, a od któregoś momentu ma tak to podbindowane jak ty byś chciał czyli z prawej aura z lewej cast. Może to kwestia levelu albo jakiegoś pasywnej umiejki?
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum