No jak się KO tak postara, jak w wyborach prezydenckich, to Przemek może już meblować kancelarię.
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
Kandydat na premiera jest. Teraz czas na drugi etap: szukanie kraju, w którym ów kandydat faktycznie zostanie premierem.
W Wielkiej Polsce Katolickiej obsranej smogiem i węglowym syfem sprowadzanym z Rosji, bo polski jest tak drogi, że taniej jest go nie wydobywać i płacić górnikom za nic.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
ktoś w ogóle zna konstytucje 3 maja ?
dzisiaj obejrzałem vlog Janickiego na ten temat - i w sumie słusznie zauważa że właściwie K3M nawet nie stała obok hamerykańskiej, i tylko pudrowała stary system
I Marek Jurek. I Anna Łabno, która weszła w skład komitetu poparcia Karola Nawrockiego, a przedtem wypowiadała się, że wprowadzane przez pisowców zmiany w TK są zgodne z konstytucją.
_________________ Załaduj Wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj.
W kategorii nabardziej tendencyjnego i głupiego pytania zwycięża Snussolini:
https://www.rp.pl/polityk...ki-klimatycznej
Czy jest Pan/Pani za realizacją unijnej polityki klimatycznej, która doprowadziła do wzrostu kosztów życia obywateli, cen energii i prowadzenia działalności gospodarczej i rolniczej?
Owszem, można mieć w dupie globalne ocieplenie, ale tak ludziom wmawiać? Wiocha sie pewnie nabierze.
Jestem zdziwiony, że Nawrocki nie poszedł dalej (ale może to kwestia czasu).
Np. zadając dodatkowe pytania:
- Czy jesteś za rozwiązaniem obecnego Sejmu i Senatu który nie współpracuje z Jaśnie Oświeconym Prezydentem RP i nie wypełnia natychmiast wszystkich jego poleceń bez zadawania jakichkolwiek pytań
Nie wiem czy słyszeliście, ale w PISie krążą pomysły, żeby w nowej konstytucji był zapis, żeby Prezydent mógł raz do roku rozwiązać Sejm i Senat po prostu bez podania powodu - "bo tak". ;-)
I to są propozycje całkiem na poważnie. ;-)
_________________ Załączam różne wyrazy i pozdrawiam
Goldsun
Nie wiem czy słyszeliście, ale w PISie krążą pomysły, żeby w nowej konstytucji był zapis, żeby Prezydent mógł raz do roku rozwiązać Sejm i Senat po prostu bez podania powodu - "bo tak". ;-)
I to są propozycje całkiem na poważnie. ;-)
To by było fajne, liberum veto zrujnowało Polskę ale tym razem na pewno się uda
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Ponoć Trump dał mu wizę przy sprzeciwie Rubio i ambasadora USA w Polsce. Czyli jak mu się jutro odwidzi, to może zabrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum