Zna ktoś dobry korektor graficzny na Androida? Ważne żeby equalizował globalnie.
Próbiwałem Wavelet, Poweram Equalizer i coś tam jeszcze, ale każdy ma jakieś wady.
Zapewne nie na całej długości masz światłowód albo chodzi o prund.
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Ale jak nie na całej długości? Że oszukaństwo jakieś?
Na pewno masz światłowód na ostatnim odcinku a nie np. radiówkę albo kabel? Jaki to operator?
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Tego nie znam ale wiem że czasami pewne odcinki "światłowodu" mogą iść radiem bo tak jest taniej a Inea to chyba tani operator... Złóż reklamację, zobaczymy co napiszą
Możecie polecić jakiś przenosny dysk SSD 2 TB? Oglądałem jakieś SanDiski i Samsungi ale opinie są różne. Nie musi byc jakiś wybitnie profesjonalny ale raczej solidny.
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
Nie kupuję niczego oprócz "starych producentów" WD, Seagate, ew. Toshiba, Samsung. Mam ze 20, żaden mi sie jeszcze nie zepsuł, chociaż kilka upuściłem na podłogę.
_________________ Jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć.
G. Orwell
Ja mam sprawny WD jeszcze z 2008 roku. Dlatego SSD też kupiłam WD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum