Żelki to prawda, dobro i piękno skondensowane w łatwej do przełknięcia formie żelatynowych zwierzątek. Wyobraź sobie świat bez żelków - byłbyś w stanie żyć pośród tego niegościnnego, jałowego pustkowia wiedząc, że znikąd nadzieje?
MORT napisał/a:
Romulus, Tix właśnie cię pobił w redneckowaniu.
Romulus - nie decydujemy o losach świata.
Ł - CHYBA TY
MrSpellu - Rebe, czego nie rozumiesz w zdaniu:
ŻYDOMASONERIA JEST TAJNA, psiakrew?
Biedny student, zostawiający wszystko na ostatnią chwilę
Żelki to prawda, dobro i piękno skondensowane w łatwej do przełknięcia formie żelatynowych zwierzątek. Wyobraź sobie świat bez żelków - byłbyś w stanie żyć pośród tego niegościnnego, jałowego pustkowia wiedząc, że znikąd nadzieje?
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
Pojaszczurzyłam w poemacie i w poczuciu nareszcie spełnionego obowiązku oddalam się do czytelni.
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
skończyłam w jedną noc robotę, do której nie mogłam się zabrać przez miesiąc... człowiek się nigdy, nigdy nie nauczy, żeby nie zostawiać na ostatnią chwilę, tylko uwalniać się od roboty tak szybko, jak się da....
i jak ja mam dobrych nawyków uczyć dziecię moje...??
skończyłam w jedną noc robotę, do której nie mogłam się zabrać przez miesiąc... człowiek się nigdy, nigdy nie nauczy, żeby nie zostawiać na ostatnią chwilę, tylko uwalniać się od roboty tak szybko, jak się da....
Mi to mówisz
Świtanie dzisiaj nie było niczym nadzwyczajnym, o 3 poszedłem spać. Ale jak dzisiaj nie skończę roboty, to czeka mnie ciężka nocka.
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
Od roku i czterech miesięcy karmię dziecko co noc, na szczęście teraz już tylko raz, w okolicach 4, ale jako żywo, komputer nie był do tej czynności używany
Co prawda Maeg mówił o 0 jako godzinie granicznej, jednak ja obstawiam dopiero 2.
MORT napisał/a:
Ł - CHYBA TY
Nie ma głupich pytań, serio. Tak – po montażu klimatyzacja działa od razu. Ekipa przyjeżdża, montuje wszystko, uzupełnia czynnik chłodniczy, sprawdza szczelność i uruchamia urządzenie na miejscu.
Może głupie pytanie, ale jak zamontują klimę, to od razu można z niej korzystać? Czy trzeba czekać jakiś czas, coś podłączać, odbierać, zgłaszać?
Nawet wskazane, jeśli jest gorąco. U mnie montowali wprawdzie w lutym (zeszłego roku), ale od razu odpaliłem. Zwłaszcza że można nią też grzać. Bardzo pożyteczny sprzęt, żałuję, że zwlekałem tak długo. Płoń, Ziemio, mnie jest chłodno.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum