Solo Leveling dobiegł końca. Z jednej strony, znając pierwowzór, wkurza, że mocno szli na skróty. Z drugiej, wiedząc że mają tylko 25 odcinków do stworzenia, tłumaczy to wciskania kolanem wątków, byle zdążyć. Mimo wszystko najlepsze, obecnie emitowane, anime. Jeśli wcześniejsze pochwały nadal Was nie przekonały to nic nie dotrze
Trzeci sezon niepewny, mimo ogromnej popularności, Japończycy potrafili przerywać tworzenie anime
_________________ Moje marzenie z MAGa: wznowienie wszystkich Stephensonów
Solo Leveling dobiegł końca. Z jednej strony, znając pierwowzór, wkurza, że mocno szli na skróty. Z drugiej, wiedząc że mają tylko 25 odcinków do stworzenia, tłumaczy to wciskania kolanem wątków, byle zdążyć. Mimo wszystko najlepsze, obecnie emitowane, anime. Jeśli wcześniejsze pochwały nadal Was nie przekonały to nic nie dotrze
Trzeci sezon niepewny, mimo ogromnej popularności, Japończycy potrafili przerywać tworzenie anime
Dzisiaj czytałem, że będą cztery sezony w którymś angielskim serwisie filmowym. Screenrant? Albo cos podobnego. CO prawda nie była to chyba oficjala informacja, ale podali tak opisują rekord wyświetleń SL.
I zgadzam się całkowicie z oceną tej serii.
_________________ Jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć.
G. Orwell
Sakamoto Days - John Wick wersja japońska. Głównym bohaterem jest Taro Sakamoto. Najlepszy płatny zabójca w Japonii, na emeryturze. Ma żonę, córkę, sporą nadwagę, prowadzi sklep spożywczy. Ale gdy trzeba chronić swoich bliskich przed swoją przeszłością to nie ma na niego mocnych. Anime lekkie, wypełnione akcją i humorem. Pierwszy sezon liczy 11 odcinków, drugi rusza w lipcu. Jest na netflixie. Polecam
_________________ Moje marzenie z MAGa: wznowienie wszystkich Stephensonów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum