Chyba pierwsze z ładnymi okładkami. Aczkolwiek wymieniam sobie sukcesywnie stare na dużą wersję ilustrowaną więc już nie będę celował w to wydanie. Choć szkoda, że "Nawałnica mieczy" nadal w wersji dwuczęściowej. Może aby nie straszyć ceną za jednotomowe wydanie.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
Wydawnictwo Penguin Random House zapowiada jubileuszową edycję czwartego tomu Pieśni Lodu i Ognia. "A Feast for Crows. Illustrated Edition" George'a R. R. Martina ma zaplanowaną premierę na 4 listopada 2025 roku. Data polskiej premiery nie jest znana. Wydanie w twardej oprawie liczy 800 stron, co daje nadzieję na jednotomowe wydanie w naszym kraju. Starcie Królów miało 896 stron i u nas ukazało się jako jedna książka. Nawałnica Mieczy w USA liczy 1136 stron i dlatego ją podzielono. Książka zawiera 24 ilustracje i przedmowę Joe Abercrombiego.
_________________ Moje marzenie z MAGa: wznowienie wszystkich Stephensonów
Szkoda, że najprawdopodobniej nigdy seria w tym wydaniu nie będzie kompletna.
Wichry Zimy nigdy nie powstaną, a jak powstaną to na jubileuszową edycję ile by trzeba czekać - 20 lat? 😅
Dużo osób bredzi. Raz, że Martin ma w testamencie, że albo on dokończy Pieśń albo nikt. Dwa, Sanderson się do tego nie nadaje, prędzej Abercrombie. I może coś być na rzeczy bo do ilustrowanej Uczty napisał przedmowę
Koło Czasu to high fantasy tak jak Sandersonowe książki. Pieśń jest bardziej dark fantasy a to już działka Joego, plus Abercrombie sam przyznaje, że się Martinem inspiruje w swoich książkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum