Było sobie fajne forum, wszystko grało, bywało różnie ale mimo nieporozumień było sympatycznie. Teraz ktoś zrobił moderatorem jakąś przybłędę i robi się gówniane pierdololo. Szkoda, że ostatnie przyjemne miejsce niszczone jest przez jakiegoś pajaca z rozdętym ego.
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Błędna strategia. Serio. Czasem jak się zapędzisz to nie widzisz żadnych granic.
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Taki wysyp obraźliwych epitetów ktoś pisał pod adresem ASXa jak ty teraz?
A w ogóle nie jestem tu stroną. W wątku MAGa o ASXie też czytać nie chcę.
Ja przyjąłem do wiadomości wyjaśnienia moda, że poleciało za dużo bluzgów ad personam. OK. Natomiast zgadzam się z F2 w 100%, że offtop zawsze był na ZB, ba, był jej bardzo ważną częścią, ale zamiast kasowania postów próbowano je np. przenosić. Tym razem poszło wyjątkowo szybko. I również dostrzegam pewną brzydką asymetryczność w traktowaniu zarówno samego ASX-a, jak i ataków na niego. Chociaż w tym konkretnym wypadku z F2 się nie zgadzam, bo uważam, że ASX zasłużył.
Gdyby opcja ignorowania działała na Asixa to nie byłoby żadnych problemów na forum. Kto by chciał nie widzieć jego wpisów to by nie widział i się nie denerwował
_________________ Moje marzenie z MAGa: wznowienie wszystkich Stephensonów
Fidel-F2, jesteś wkurzony bo usunęli Ci posta, rozumiem bo mnie samego to denerwuje (znaczy kiedy mnie coś usuwają) ale clou jest takie że gdybyś ograniczył bluzgi a zostawił treść post by został a merytoryka nie ucierpiała. Wklej to samo co Ci usunęli ale bez tych powszechnie uważanych za obraźliwe i pewnie styknie
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Ale jest różnica jak ktoś używa wulgaryzmów bo mu żyłka pękła i kieruje je do kogoś osobiście, a użyciem ich w celu zamanifestowania swojego zniesmaczenia.
Mnie też wkurwia taka mentalność która przejawia się w pospolitym huzia na Józia, każda okazja dobra żeby komuś przypierdolić czy ma się rację czy nie. A tutaj króluje jakieś takie polowanie na Asixa gdzie się tylko wyczekuje jego potknięcia (i w dzisiejszym przypadku nie chodzi mi o posty Bibi Kinga)
No i ofc offtopy nimi ZB stała i mam nadzieję że stać dalej będzie, czasem trzeba temat przeciąć kiedy już się argumenty wyczerpią i dochodzi do wtórnego przerzucania się nimi, ale często właśnie z nich coś ciekawego powstawało.
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Wystarczy zrobić nowy temat z PvP i tam się nawalajcie a kto wie, może większość userów przejdzie tam i to będzie główny wątek? Taki pomysł na szybko
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Zapomniałeś chyba dodać, że nie wszyscy mają ochotę czytać twoje wyzwiska i bluzgi. Ulżyj sobie jak lubisz, ale za kolejne obraźliwe wpisy dostaniesz kolejne ostrzeżenia. Do skutku.
_________________ Jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć.
G. Orwell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum