A co to było za wydanie? Jakiś biały kruk, mocno limitowane? Dostał za to jakąś nagrodę, poczytałem o czym ta powieść i poczułem się zainteresowany a tu nigdzie nie ma... Mam nadzieję, że będzie dodruk. Czy ktoś ma w tym temacie jakieś informacje?
Twarda już się dwukrotnie wyprzedała. Najpierw numerowane wydanie limitowane a potem zwykły dodruk. Została tylko miękka ale twardą na 100% wznowią bo dwie nagrody napędzą im sprzedaż
_________________ Moje marzenia z MAGa: wznowienie wszystkich Stephensonów i wydanie wszystkich Słońc Wolfe'a w Artefaktach
Szkoda, że tego najwyraźniej nie ma nigdzie poza sklepem wydawnictwa, a średnio mi się uśmiecha płacić 35 zł i dodatkowo 1/3 wartości książki za przesyłkę. Poczekam chyba zatem na kolejny dodruk w twardej okładce, łatwiej będzie przełknąć koszt wysyłki. Albo może pojawi się w szerszej dystrybucji i uda się kupić na Allegro ze smartem lub dołączyć do zamówienia w innej księgarni.
Ja zamierzam kupić na targach książki w Krakowie, potwierdziłem już, że będą, a do tego planują dodruk w twardej i ma być na koniec października albo początek listopada, to może już na targach się uda. No i autor ma być, to z autografem wezmę
_________________ "Różnorodność warto celebrować, z niej bowiem rodzi się mądrość." Duiker, historyk imperialny (Steven Erikson "Malazańska Księga Poległych")
Ja zamierzam kupić na targach książki w Krakowie, potwierdziłem już, że będą, a do tego planują dodruk w twardej i ma być na koniec października albo początek listopada, to może już na targach się uda. No i autor ma być, to z autografem wezmę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum