Połowa, jeśli nie wszystkie to pewnie fejki. A poza tym, ciekawe pytanie: dlaczego ktoś sprzedał te laptopy. Chytre madki chciały się obłowić, czy po prostu na życie nie mają.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
potem Bóg rzekł: «Niechaj zbiorą się wody spod nieba w jedno miejsce i niech się ukaże powierzchnia sucha!» A gdy tak się stało, 10 Bóg nazwał tę suchą powierzchnię ziemią, a zbiorowisko wód nazwał morzem.
Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna,
całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi.
Żona patrzy na męża z wściekłością:
Kto to był?!
Moja kochanka - odpowiada mąż.
Wystarczy! Chcę rozwodu!
Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach,
nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz.
W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną:
Kim jest ta dziewczyna obok Karola?
To jego kochanka - informuje ją mąż.
Nasza jest ładniejsza.
wspominałem że mi się wzrok "polepsza" i nie mogę od jakiegoś czasu czytać bo nie widzę z bliska. W końcu byłem, załatwiłem, zamówiłem.
Faktycznie wzrok mi na starość się polepsza.... tzn. wada się zmniejszyła jak mówili,
ale jest jedno ale.
Zmniejszyła się tylk ona bliże,
czyl kurła, z bliska mam -3 a na dalej normalnie, -4,25
przez co muszę zrobić nowe okulary (progresy) żeby czytać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum