Another thing to check is the Filter Keys setting (especially on laptops). You might have enabled it inadvertently. If it’s enabled, the keyboard won’t work as you’d expect.
To check this, Start > Settings and click Accessibility. In the “Accessibility” section, scroll down and click Keyboard.
Make sure that the “Filter Keys” option is turned off. If it’s already off, it could be a glitch, so turn it on and off again to reset it.
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Moja wersja Prawa Murphyego: urządzenia napędzane elektrycznie psują się w dni wolne od pracy. To mi sie sprawdziło kilka razy w ostatnich latach.
Po otwarciu lapka mam na czarnym ekranie komunikat: The connected AC adapter has a lower wattage than the recommended AC adapter which is shipped with the system. To use AC power please connect the AC adapter which was shipped with the system. Press Esc to continue.
Nie muszę chyba dodawać, że używam wyłącznie oryginalnego zasilacza. Dla pewności podłączyłem się kolejno do kilku gniazdek sieci, by wykluczyć, że coś jest nie tak z zasilaniem w sieci. Ale wszędzie mam ten sam komunikat, a wszystkie inne electric devices działają po bożemu. Bateria się wcześniej wyjebała do zera i teraz sprawdzam postępy ładowania, ślimaczy się jak cholera. Zasilacz który wcześniej przy ładowaniu się nagrzewał, teraz się nie nagrzewa.
Pytanie: jak sprawdzić, czy to jest jakaś wada zasilacza, czy też napierdoliło gniazdko wejściowe w kompie albo jeszcze co innego?
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
To samo dzieje się, kiedy jesteś głupi.
(Lemmy)
Na 90% padł zasilacz, najłatwiej wziąć drugi i zobaczyć efekt, jak nie ma w domu to najlepiej się pofatygować do najbliższego magika i poprosić żeby użyczył Dopóki nie wyjaśnisz sprawy to bym już tego zasilacza nie podłączał do lapka (wątpię żeby to była kwestia gniazda).
_________________ W życiu - oczekujemy co najwyżej sporej porcji bezrefleksyjnej zabawy i przyczynku do dalszej zabawy.
Jak bateria padła do 0, w sensie miała 0 voltów ? to raczej jej nie uratujesz...
Może daj mu trochę czasu, co jakiś czas odłączaj zasilacz i podłączaj go ponownie...
Ja przegrzałem kiedyś fona jadąc na moto u upale z nawigacją. Krzyczał że mu za gorąco i że nie ładuje... i tak przez kilka h... po czym od tamtej pory nie ma już żadnego szybkiego ładowania, tylko normalne standardowe...
Używa ktoś Thunderbirda ? Ja na co dzień nie, ale muszę komuś wyeksportować i przenieść do innego programu kontakty...
No i zniknęła opcja exportu książki adresowej do pliku, we wszystkich helpach z netu jest, ale program w wersji 100+ jej nie ma... jest tylko idiotyczny export całego profilu do zipa...
noż kurwa
edit;
dobra poradziłem sobie...
ci wymyślacze zmian ui mnie najbardziej wkurwiają... informersi zjebani...
Próbuję importować zdjęcia zrobione komórką - Nokią C5 - na laptopa. Nie daje się. Pojawia się komunikat "zaktualizuj ustawienia urządzenia aby akceptować transfery multimediów". Tyle że nie wiem jak to zrobić, bo po kliknięciu przycisku "ponów" nic się nie dzieje.
Znalazłem w internecie informacje tylko o tym, jak zaktualizować system Android - którego nie mam.
Jak zaktualizować ustawienia inne niż na Androidzie?
Nie wspominając już o tym, że średnio tylko co przy ok. piątym podłączeniu komórki do laptopa przez kabel USB mój komputer w ogóle "widzi" tę komórkę. Najczęściej jej w ogóle nie "widzi".
Niby mam na komórce tylko 51 zdjęć, ale już pojawił mi się komunikat, że pamięć pełna, i że mam usunąć niepotrzebne elementy. Tyle że nie wiem, jak to zrobić - po wyświetleniu na komórce danego zdjęcia, nie ma opcji "Usuń". Są opcje: "Pokaż otw. aplikacje", "ukryj pasek narzędzi", "pokaz slajdów", "dodaj znaczniki", "do drukarki lub sklepu" i "Edytuj".
Opcji "Usuń" nie ma.
Czy ta opcja jest gdzieś ukryta i trzeba ją jakoś znaleźć, czy można ją dodać samodzielnie w jakiś sposób? Czy po prostu z Nokii C5 nie da się usunąć zdjęć w inny sposób niż przy importowaniu - które też teraz nawala?
_________________ Załaduj Wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj.
Strzelam że potrzebujesz specjalnego programu, możliwe że Nokia PC Suite, Zainstaluj uważając czy nie ściągasz jakiegoś syfu bo przy takich niszowych usługach łatwo się podszyć i ściągniesz trojana.
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie, tym mi smakujesz słodziej/I słońcem i księżycem, rozkoszą nienasyceń/szczodrością moich dni - dziękuję ci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum