5 min ?
ja 30 sek. o Gatesie + przeskoczyłem na depopulację i bezpieczniki odpaliły.
co mnie rozśmiesza - zaczynają o tym czy Bill ma kompetencje do wypowiadania się na tematy szczepionek. Goscie którzy sami wypowiadają sie na wszelekie tematy, będący przybudówką do organizacji która przez wieki oficjalnie bądź skrycie wypowiadła/prowadziła/niszyczyła się na tematy wszelakie co do których nie miała najmniejszych kompetencji.
Będzie więcej. I dzisiejsze pory letnie będziemy wspominać z rozrzewnieniem.
Motyla noga, będzie dowód anegdotyczny. Choć może nie. Wróciłem z Andaluzji i przekonałem się, że życie w temperaturze 38 stopni Celsjusza jest dla mnie. A nawet 42 stopnie, w porywach do 43,8 jest do przeżycia. Aczkolwiek, przy 43,8 zwiedzałem Kordobę i musieliśmy z żoną przerwać, bo może i siły fizyczne były, ale po prostu nam się nie chciało przez ten upał.
Warto jednak zainwestować w klimatyzację. Bo bez niej lipa. W zasadzie, na jesieni biorę się za to w pierwszej kolejności. Yebać środowisko, zagłady klimatycznej i tak się nie da już powstrzymać. Ale można się w tym piekle jakoś urządzić, póki da się w nim żyć.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum