Czyli zapomniałem poczekać na koniunkcję Saturna i Jowisza, splunąć przez lewe ramię i złożyć ofiarę z wołu, kozła i koguta? No tak, typowy błąd początkującego.
_________________ * W celu uzyskania dalszych informacji uprasza się o ponowne przeczytanie tego postu.
Czyli zapomniałem poczekać na koniunkcję Saturna i Jowisza, splunąć przez lewe ramię i złożyć ofiarę z wołu, kozła i koguta? No tak, typowy błąd początkującego.
Brzmi jak instrukcja nakładania Vallejo Surface Primera aerografem
Coś Ci się pojebało. Krwi miesięcznej dodaje się do bezbarwnego lakieru matowego vallejo. Do podkładu wlewasz rosę zebraną z żydowskiego cmentarza w pierwszych promieniach jutrzenki, ale tylko wtedy gdy Mars jest dokładnie w ascendencie.
Wcześniej trzeba było kasować s w https, teraz nawet to nie działa. Rosa wlana do podkładu przynajmniej zawsze działała. No chyba, że na tym cmentarzu akurat czarny kot spał na grobie nastoletniej dziewicy za życia nawiedzanej przez dybuka, to wtedy nie
Tak jest jak wyżej w temacie było to youtube...
jest zapętlenie ramek iframe między sobą...
jak znajdę rozwiązanie bez rozwalania wszystkiego to zmienię
Czy da się włączyć powiadomienia email na nowe wiadomości w konkretnym temacie? Najlepiej nie po każdej wiadomości, ale np. pod koniec dnia/tygodnia jeśli pojawiły się jakieś nowe wiadomości od mojej ostatniego obejrzenia danego wątku.
Przykład:
W wątku Maga ostatni post jest z 22 stycznia 2023.
a) maile codzienne
24 stycznia pojawia się 10 wiadomości - dostanę jednego maila na koniec dnia
25 stycznia pojawia się nowa wiadomość, tego samego dnia, po opublikowaniu wiadomości, zalogowany otwieram wątek Maga - nie dostaję wiadomości na koniec dnia
30 stycznia pojawia się nowa wiadomość - dostaję maila na koniec dnia
b) maile okresowe (np. co tydzień; okres od poniedziałku do niedzieli)
24 stycznia pojawia się 10 wiadomości
25 stycznia pojawia się nowa wiadomość, tego samego dnia jako zalogowany odwiedzam wątek Maga
29 stycznia (koniec tygodnia, ale dzień tygodnia może być inny) nie dostaję powiadomienia, bo w ciągu tygodnia (23-29 stycznia) nie było w wątku wiadomości, których nie wyświetliłem
30 stycznia pojawia się 10 nowych wiadomości
5 lutego - dostaję maila, bo mam 10 nieprzeczytanych wiadomości w wątku w ostatnim tygodniu
Naprawdę, nie należy ufać apostołom prawdy. Naprawdę kłamcę zdradza podkreślanie prawdy, jak tchórza zdradza podkreślanie waleczności. Naprawdę wszelkie podkreślanie jest formą skrywania albo oszustwa. Formą narcyzmu. Formą kiczu.
"Oszust", Javier Cercas
Ja nie używam obecnie powiadomień, ale czy nie było tak, że było jedno powiadomienie od ostatniej wizyty w danym wątku? Po pierwszej odpowiedzi, ale potem już nie, jeśli nie zajrzysz do wątku.
_________________ Nie mów kobiecie, że jest piękna. Powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą ci się wszystkie drzwi.
Jules Renard
ale czy nie było tak, że było jedno powiadomienie od ostatniej wizyty w danym wątku? Po pierwszej odpowiedzi, ale potem już nie, jeśli nie zajrzysz do wątku.
Nie pamiętam, trzeba by to przetestować. Ale może masz rację.
Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości
Opis brzmi jakbym miał dostawać powiadomienie o wiadomości z każdego tematu, w którym coś napisałem.
Naprawdę, nie należy ufać apostołom prawdy. Naprawdę kłamcę zdradza podkreślanie prawdy, jak tchórza zdradza podkreślanie waleczności. Naprawdę wszelkie podkreślanie jest formą skrywania albo oszustwa. Formą narcyzmu. Formą kiczu.
"Oszust", Javier Cercas
"Oszust", Javier Cercas
Czy można folder "Wydawnictwa" wyjąć z "Czytelni" i umieścić równolegle, jako oddzielny?
Nie mam czasu przeglądać w poczcie powiadomień (dostaję je z kilku forów), zwykle rzucam okiem na główną, żeby sprawdzić co nowego. No i temat Maga z tymi wszystkimi smętami (a teraz są 2) zawsze "przykrywa" inne, a mnie interesują te inne. Żeby sprawdzić, czy coś w nich przybyło muszę wchodzić głębiej i wysilać wzrok, co staje się upierdliwe.
Please.
_________________ Kiedy jesteś martwy, nie wiesz, że jesteś martwy. Cały ból odczuwają inni.
To samo dzieje się, kiedy jesteś głupi.
(Lemmy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum