Ja zawsze rano po piciu jak sprawdzam się alkomatem mam 0.0. Alkomaty na mnie nie działają
Mi zawsze pokazuje 0,0, ale ja mam alkomat na ropę . Z resztą alkomaty, zwłaszcza taniutkie, mają dość duży błąd pomiaru i miarodajne jest dopiero badanie krwi, jeśli się nie mylę.
_________________ * W celu uzyskania dalszych informacji uprasza się o ponowne przeczytanie tego postu.
Taka słaba trójeczka. Powinno być gorzej, ale pomogło jedzenie tłustych i ciepłych potraw podczas wesela.
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Dobra piątka. Do drugiej gadaliśmy o światach możliwych i superinteligencjach, a potem zabrałem kobietę żarniaka na dyskotekę i tańczyliśmy (sic!) do czwartej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum