Musimy pomyśleć nad modernizacją stylów i wyglądu forum,
ten co jest domyślny phpbb Przemo jest mocno leciwy niepraktyczny, ma same tabelki nie ma divów, źle wygląda na telefonach itd.
Od kilku dni Google nie indeksuje poprawnie witryn które nie mają poprawnego wyglądu mobilnego albo responsywności (będzie obniżał im znacząco rankingi)
Ja nie mam czasu i weny, żeby się zająć tematem, Tixon jest obibokiembardzo zapracowany
Zmiana by się przydała.
Ale pojęcia nie mam, o jakiej zmianie dyskutować. Zna ktoś forum "przyjazne" urządzeniom mobilnym? Byłby jakiś punkt odniesienia. Bo nasze rzeczywiście jest mało praktyczne, jeśli chcesz pisać z telefonu. Czytać się jeszcze daje, kwestia powiększania na ekranie. Ale odpisywanie to koszmarek.
_________________ There must be some way out of here, said the joker to the thief,
There's too much confusion, I can't get no relief.
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Niby tak ale czyta się je bardzo dobrze na komórce
_________________ Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum