Od razu zaznaczam, że to jest propozycja tylko dlatego, żeby zobaczyć, czy zbiorę wystarczającą liczbę graczy i czy ludzie mi ufają w kwestii sesji ;P
Szukam trzech - czterech SUMIENNYCH graczy do sesji w klimatach DnD - świat FR, mniej magii, więcej rąbanki, przygoda ma być nastawiona właśnie na walkę, względnie bym pomyślała o robocie dla jakiegoś skrytobójcy w drużynie. Mam na myśli cholernie czystą fantasy, aby odetchnąć od tych wszystkich intryg lub falloutowych realiów ;P
Pisze się ktoś? Jak na razie nie pisać w stylu "w zależności od", bo musiałabym przemyśleć fabułę a nie będę tego robić na próżno ;P
_________________ "Jaka jest lepsza nagroda niż ta, kiedy unosimy broń nad pokonanym wrogiem, którym pogardzamy, a potem ją opuszczamy? O tak, szlachetność to najcenniejsza rzecz na świecie." H. Duncan "Atrament"
_________________ "Nie tak to trudno zostać filozofem, jak waszmość pan rozumiesz: chwal tylko, co drudzy ganią, myśl jak chcesz, byleby osobliwie,
kiedy niekiedy z religii zażartuj, decyduj śmiele a gadaj głośno; przyrzekam, iż ujdziesz wkrótce za wiellkiego filozofa..."
"Mikołaja Doświadczyńskiego przypadki" Ignacy Krasicki
Potrzebuję jeszcze chociaż jednego gracza, naprawdę nikt więcej nie jest chętny? Zaznaczam, że sesje idą mi dużo sprawniej niż miasta (gracze tej falloutowej i Danse Macabre wiedzą o czym mowa xD) i gra jest bardziej konkretna. Naprawdę, nie wymagam niczego innego niż znajomość fantasy i systemateczności o.o
_________________ "Jaka jest lepsza nagroda niż ta, kiedy unosimy broń nad pokonanym wrogiem, którym pogardzamy, a potem ją opuszczamy? O tak, szlachetność to najcenniejsza rzecz na świecie." H. Duncan "Atrament"
Czekam jeszcze 3 dni, jak nikt więcej nie będzie reflektował to zamykam "nabór" ;P
No to teraz proszę wszystkich graczy (nie chce mi się rozsyłać mass pw xD) aby napisali mi na pw/gg jakimi postaciami chcieliby grać. To wszystko w tym temacie, ładnie proszę o klozet dyskusji i życzę miłego dnia o.o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum